Fursecuri De Migdale
Sursa Fursecuri de migdale
articol scris de sandytza blog al3xandra-miches.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 170 gr unt
- 120 gr zahar pudra
- 300 gr faina
- 120 gr faina de migdale
- 3 oua
- coaja de lamaie razalita
Untul se freaca impreuna cu zaharul. Se adauga ouale si se amesteca bine.
Se adauga cele doua tipuri de faina si coaja de lamaie razalita si se amesteca usor pana se obtine o compozitie omogena.
Se pune intr-un pos si se fac forme de fursecuri pe o foaie de copt.
Se coacen in cuptor la 175 grade timp de 20 minute.
Cand au inceput sa se rumeneasca ,se scot , se lasa sa se raceasca iar daca doriti se pot glazura cu ciocolata topita. Se lasa sa se intareasac ciocolata pe ele dupa care se pot servi.