Fursecuri De Ingerasi
Sursa Fursecuri de ingerasi
articol scris de reka77 blog prajiturireka.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Eszterke a primit o carticica, in care sunt mai multe retete pentru copii. A vrut neaparat sa incercam una dintre ele. Iata rezultatul: fursecuri de ingerasi.
Am framantat bine 50g de unt cu 75g de zahar, am adaugat galbenusul unui ou, 1 lingurita de miere, 1 plic zahar vanilinat, 2 lingurite de lapte, 100g de faina si 25g de faina de malai. Am intins aluatul (5mm grosime), am taiat diferite forme si le-am copt 6-8 minute.
Intre timp am facut glazura:
cea alba din 75g de zahar pudra si 1 lingura de apa calduta, iar cea roz din 75g de zahar pudra si 1 lingura sirop de coacaze negre.
Am uns fursecurile cu glazura si le-am lasat sa se usuce.
Si atata tot !!!!