Fursecuri De Cappuccino Cu Bezea
articol scris de Diana blog dianacakes.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Fiind duminica gemenii mei au avut chef de prajiturit
dupa lungi negocieri :)) am hotarat sa facem fursecuri
am tot cautat o reteta usoara pe care sa o poata face chiar ei,
asa ca improvizand una, alta, au iesit aceste fursecuri de capuccino si cu mot de bezea :)
sa ne scuzati daca pozele nu sunt tocmai clare, dar e greu sa supraveghezi doi nazdravani in bucatarie care ar fi gustat din fiecare din toate castroanele si pun si o mie de intrebari in timp ce lucreaza..:))
300g faina
1 cana zahar pudra 200g
cacao
1 varf de sare
250g unt moale
2 galbenusurie
2 linguri cappuccino
2/3 cani de nuca macinata
Untul se mixeaza, se adauga pe rand: galbenusurile, zaharul, faina, sarea, cacaoa si capuccino.
Se framanta un aluat ce nu lipeste, dar e usor moale.
Se modeleaza bilute mici, se tavalesc prin nuca macinat si se aseaza in tava.
Cu capatul unui cutit sau a unei lingure de lemn se face o gaura in mijlocul fiecarei bilute.
Albusurile ramase se bat spuma, se adauga treptat cu zahar pana obtinem o bezea tare.
Se umplu cu bezea fursecurile cu un sprit de bucatarie.
Se dau la cuptor pentru 20 de minute la 180grade.