Fursecuri Cu Unt De Arahide
articol scris de Gatiticuspor blog gatiticuspor.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Imi place untul de arahide la nebunie, iar fursecurile acestea au devenit preferatele mele mai ales pe frigul asta alaturi de o cana de ceai fierbinte.
- 250 g unt
- 350 g faina
- 4 lingurite unt de arahide
- 2 oua
- 125 g zahar
- 125 g zahar brun
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
Puneti toate ingredientele intr-un vas incapator si stingeti bicarbonatul si praful de copt cu putina zeama de lamaie, apoi amestecati pana ce obtineti un aluat lipicios.
Tapetati o tava cu hartie de copt sau cu putin unt si un strat de faina si formati fursecurile cu un posh sau pur si simplu cu o lingurita.
Aveti grija cand formati fursecurile sa lasati distanta intre ele deoarece se vor extinde. Coaceti in cuptorul incins la 180 C pentru 3-5 minute sau pana devin usor aurii. Fursecurile trebuie sa fie inca moi cand le scoateti din cuptor, vor deveni crocante cand se vor racii.
POFTA BUNA!!!