contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri Cu Unt De Arahide

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Am gasit fursecurile astea gustoase aici, pe un blog american, dar realizat de cineva cu origini italienesti. Aceasta este o versiune homecooking a unor cunoscuti biscuiti americani.
Ce am pus in fursecuri
  • 100 g unt de arahide
  • 100 g unt
  • 175 g zahar brun
  • 1 ou
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 120 g faina
  • 150 g fulgi de ovaz
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare (daca untul de arahide nu e putin sarat)
  • optional scortisora
Si se face si crema
  • 120 g unt de arahide
  • 200 g zahar pudra
  • 30 g unt
  • 2 linguri mascarpone (sau smantana foarte grasa)


    Mixeaza ovazul pana se face ca o faina mai mare.

    Amesteca primele 5 ingrediente, pana devin o crema pufoasa. Pune toate celelalte ingrediente solide si amesteca pana se omogenizeaza. Pune coca in frigider cel putin 1 ora (se poate si peste noapte).
    Incalzeste cuptorul la 180 C. Pe o tigaie cu hartie pergament pune bile din coca, pe care apoi le aplatizezi cu palma ca sa le dai forma rotunda.
    Coace 8-10 minute, raceste-le pe un gratar si umple-le 2 cate 2 cu crema. Pentru crema amesteca toate ingredientele si da putin la rece ca sa se intareasca.




    Articol recomandat de brindusascheaua.blogspot.com