contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri Cu Susan

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



O mica nota pe langa subiect: am inserat google translator (si sper sa functioneze) pt cititorii de pretutindeni si tinand cont de faptul ca instrumentul are mult umor, va rog sa nu ma invinuiti :) daca o sa va indemne sa ''bateti frisca cu biciul, calare pe o matura'' .... :))
Reteta de azi este dintr-un ziar local si pt ca-mi place mult susanul, desigur c-am copiat-o. Concluzia: sunt foarte faine! Cand sunt calde se topesc in gura iar susanul le confera o crusta putin crocanta. Ce sa nu ne placa?
Ingrediente:
200g faina+ 125g unt la temperatura camerei+ 100g zahar tos+ 1 ou+ 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu+ 1/4 sare+ 2-3 linguri de seminte de susan
- se incinge cuptorul la 375F (190C) si se asterne o tava cu hartie de pergament
- untul se bate spuma cu zaharul, se adauga oul si se amesteca pana se imprietenesc toate
- faina, sarea si bicarbonatul de sodiu se amesteca apoi se adauga totul peste amestecul cu unt
- se amesteca bine, coca are o consistenta care permite formarea unor bile de marimea unei nuci
- daca e prea moale se poate da, pt 10 minute, la frigider
- se formeaza bilele, se tavalesc prin susan, se pun pe tava la distanta de 3-4 cm una de alta, se aplatizeaza putin si se coc intre 7-10 minute pana sunt frumos umflate si aurii pe partea care a stat pe tava (supravegheati totusi coacerea)



Articol recomandat de anditudor.blogspot.com