contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri Cu Stafide

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE

125 g unt
125 g faina
125 g zahar
125 g stafide
2 oua
putina coaja rasa de lamaie
5 linguri de lapte
esenta de rom

PREPAPARE:

Punem stafidele intr-o cescuta si le acoperim cu lapte si esenta de rom. Le lasam sa se moaie 5 minute. In acest timp amestecam cu mixerul zaharul cu untul pana se fac ca o pasta si cresc in volum. Apoi incorporam ouale si faina, continuand sa amestecam pana se omogenizeaza aluatul. Scoatem stafidele din lapte si le stoarcem un pic in mana – daca adaugam cu laptele din ele se poate schimba consistenta aluatului. Le amestecam  pana se repartizeaza in aluat cat mai uniform.

Intr-o tava de aragaz punem hartie de copt. Luam cu lingurita aluat si turnam in tava. Trebuie sa aveti grija sa le puneti la distanta unele de altele pentru ca vor creste si se vor lipi.

Le coacem la 200°C cam 10 minute, pana devin aurii.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro