contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri Cu Nuca

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


* 3 galbenusuri
* 60 g unt
* 50 g ciocolata amaruie
* 100 g zahar
* 100 g nuca macinata
* 1 lingurita praf de copt
* faina cat cuprinde
* esenta de rom
* Pentru decor:
* 90 g ciocolata alba
* 3-4 linguri frisca lichida
* bombonele de decor
Untul moale il mixam bine cu zahar si esenta de rom. Adaugam galbenusurile pe rand si amestecam bine dupa fiecare.

Ciocolata o topim impreuna cu cateva linguri de frisca lichida (sau lapte) apoi o amestecam cu nuca macinata. Lasam la racit, apoi adaugam lingura cu lingura in compozitia de unt cu galbenusuri.
Urmeaza faina amestecata cu praful de copt. Punem faina cat sa obtinem un aluat ce nu se mai lipeste de maini. Nu este un aluat elastic, dar se poate intinde pe masa cu sucitorul.
Se taie foaia de aluat cu diverse forme si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc la foc mediu, in jur de 15-20 de minute.
Pentru glazura topim ciocolata cu frisca lichida, lasam la racit apoi acoperim fiecare fursec in parte.




Articol recomandat de dulciurifeldefel.blogspot.com