contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri Cu Jeleu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

 

 

 


Ingrediente:
250 g faina
150 g unt/margarina
100 g zahar(pudra)
1 galbenus
2 linguri suc de portocale/lamaie
1 praf de sare
vanilie
+
100 g jeleu(eu am avut de prune)

 

 


Mod de preparare:
Galbenusul se mixeaza cu zaharul pana se topeste,se adauga untul/margarina moale si se continuua mixarea.


Se pune sucul de portocala/lamaie,vanilia si se omogenizeaza.


Se incorporeaza faina si se framanta aluatul 5 min,apoi se baga la frigider,in acest timp se scoate din 10 in 10 minute si se framanta.


Dupa 30 de minute se scoate aluatul si se formeaza 20-22 bilute,care se aseaza intr-o tava pe hartie de copt.Cu ajutorul unui cutit se formeaza gropite in mijloc.


Se da tava la cuptorul preincalzit 15 min,apoi se lasa la racit.
Fiecare gropita se umple cu jeleu,puteti sa le umpleti in momentul servirii!
OBS:In timpul coacerii se mai lasa fursecurile si este bine sa mai apasati din cand in cand,cu coada cutitului pentru a ramane gropita.



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com