contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri Cu Gem

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Mai simplu de atat nici nu se putea.
Ingrediente
-350 g faina
-2 lingurite praf de copt
-150 g unt
-125 g zahar
-50 g caise confiate
-1 ou mare
-o lingura lapte
-4 linguri gem caise
Mod de preparare
1.Taiati cubulete mici caisele confiate.Incalziti cuptorul cu circa 10 minute inainte de a coace.Tapetati o tava cu hartie de copt.
2.Cerneti faina impreuna cu praful de copt si putina sare.Adaugati untul rece, taiat cubulete, si framantati un aluat de consistenta pesmetului.
3.Adaugati zaharul si caisele confiate si framantati din nou.Bateti oul cu lapte si incorporati-l la aluat.Impartiti compozitia obtinuta in 16 bile de marimi egale.
4.Asezati fursecurile in tava, lasand suficienta distanta intre ele.Cu coada rotunda a unei linguri de lemn sau cu degetul faceti in mijlocul fiecarui fursec o adancitura in care veti pune gem.Coaceti fursecurile 25 de minute.Se servesc reci.

comentarii



Articol recomandat de 3sisterscooking.blogspot.com