Fursecuri Cu Crema De Ciocolata
articol scris de adiscookblogspotco blog adiscook.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In urmă cu ceva timp v-am îndulcit cu fursecuri cu cremă dulce de leche. Au fost pe placul tuturor, aşa că am preparat, cu aceeaşi reţetă de bază, aceste fursecuri cu cremă de ciocolată.
Modul de preparare al aluatului pentru fursecuri este descris amănunţit aici.
Pentru crema de ciocolată am folosit:
- 200 g ciocolată
- 2 linguri zahăr pudră
- 3-4 linguri apă
- 70 g unt
Ciocolata se topeşte pe bain-marie împreună cu apa şi zahărul. Se lasă la fiert până se îngroaşă. Se ia de pe foc şi după răcire se adaugă untul. Se mixează bine până rezultă o cremă fină.
Fursecurile se lipesc câte două cu crema de ciocolată.
Se decorează cu glazură de cacao şi fistic tocat.
Acum, având oarece experienţă, prepararea acestor fursecuri a mers tare rapid.
Crema de ciocolată a înmuiat fursecurile la mijloc, iar la exterior au fost crocante, fisticul tocat dând o notă finală atât aspectului cât şi gustului final al fursecurilor.