Fursecuri Cu Aroma De Portocale
articol scris de gabrielaolteanu blog gabrielaolteanu.blogspot
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
200g unt
200g faina
200g zahar (mai bine sa-l macinati sau folositi pudra)
1 ou
1 lingurita praf de copt
esenta de portocale, coaja de portocala si 1 lingurita suc de portocala
1 ciocolata cu lapte
50g frisca lichida
bombonele pentru decorat
Am frecat untul spuma cu zaharul.Peste unt am adaugat oul, faina si aromele. Am pus compozitia intr-un pos si am fomate fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Cuptorul era cald deja de la sarmale asa ca le-am lasat la copt cam 15 minute la foc mic.Am topit ciocolata in destul de putina frisca lichida ca sa iasa mai groasa.Nu vroiam un ganach ci vroiam sa ung fursecurile cu ciocolata.Dupa ce am uns fiecare fursec in parte am decorat cu bombonele si fulgi de cocos. Am sa mai adaug poze mai tarziu caci au ramas in telefonul soramii care cica a ajutat si ea dar de fapt a mancat ciocolata si a lins toate lingurile.