Fructe Coapte ,cu Inghetata
articol scris de truedelights blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
- fructe: mere, nectarine sau caise
- alune maruntite
- miere de albine
- unt
- scortisoara
- praf de cardamom
- zeama de lamaie
- inghetata
- frisca
PREPARARE:
Folosim cate fructe dorim si de care avem preferinta.
Eu am folosit nectarina si mar.
Marul se taie pe jumatate si se goleste de seminte.Nectarina se desface si se indeparteaza samburele.
Se aseaza intr-un vas de yena si se
stropesc cu zeama de lamaie.
Se pune apoi in fiecare cate o lingurita
cu miere,alune maruntite, o bucata
mica de unt si se presara cu praf de
scortisoara si cardamom.
Se da vasul la cuptor pentru 30 minute.
Fructele coapte se servesc imediat ,cu inghetata si frisca.