Frittata Cu Dovleac, Carnat Si Branza
articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
-
500g dovleac taiat in cubulete
(fara samburi sau coaja)
-
4 linguri ulei
-
100g carnat
-
3 oua batute ca la omleta
-
100 gr branza
-
piper,sare, vegeta
Mod de preparare:
Se fierbe dovleacul cu
putina sare , pana ce se inmoaie, se scurge de apa. Intr-o tigaie, se incalzeste uleiul, se adauga dovleacul scurs si se prajeste
1 minut. Se pun ouale batute si amestecate cu vegeta si piper, peste toata compozitia, se adauga carnatul si
branza si se prajesc 4-5 minute pana este rumenita. Se pune tigaia in cuptor pentru 8-10 minute ca sa se coaca deasupra si
sa se topeasca branza. Se serveste taiata in bucati.
Pofta Buna!