contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Frittata Cu Branza Si Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
100g cubulete sunca
1 lingura ulei de masline
2 dovlecei mari, taiati bucati
150g porumb dulce
250g spanac fiert si scurs
300g ciuperci
8 oua
150g branza cu usturoi si ierburi
Mod de pregatire:
Taiati legumele si sunca in cubulete.
Pregatiti branza, amestecand-o cu 2 catei de usturoi si o legatura de patrunjel.

Prajiti in ulei, intr-o tigaie mare nonaderenta, cubuletele de suna, pana cand se rumenesc.
Adaugati dovleceii si continuati sa mai prajiti cateva minute.
Adaugati porumbul, spanacul si ciupercile, asezonati si mai lasati un pic la prajit.

Incingeti cuptorul la putere medie.
Bateti ouale si rasturnati-le peste legume.
Presarati branza, apoi lasati pe foc 5 minute, pana cand ouale incep sa se inchege pe la marginea tigaii.

Dati la cuptor pana cand oul este gata si frittata se rumeneste usor.
Taiati felii si serviti cu salata verde.



Articol recomandat de eileen-cuisine.blogspot.com