contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fritatta Cu Verzituri De Primavara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este exact ce ii spune numele - verde si simpla si cu gust de primavara cu soare (pentru amagit oamenii deprimati de ploaia neintrerupta, asa ca mine)

Treaba sta cam asa: calesti  timp de cateva minutele, intr-o lingura de ulei de masline extravirgin partile albe de la 3 usturoi verzi, tocate feliute.
In the meantime, bati 5 oua si le amesteci cu vreo 3 linguri de lapte, o mana de rosii cherry taiate-n sferturi, sare si piper + un varf de cutit de bicarbonat de sodiu (musai - for the extra fluffiness!) + partea verde de la usturoi, 1/2 legatura de marar si 1/2 legatura de patrunjel tocate.
Ba chiar - daca esti fan tarhon asa ca noi, si alergi prin toata piata dupa tanti aia smechera care vinde asa ceva - arunca si niste tarhon tocat in the mix.
Toarna ouale + toate cele peste coditele rumenite de usturoi, sfarama niste telemea de ce-ti place tie deasupra (de capra in cazul nostru) si da toata afacerea la cuptor (incins in prealabil la 180 grade) pentru vreo 10 minute, pana sunt inchegate bine ouale.

Taa-daaaaa:

Mananc-o cu paine prajita, frecata intr-o doara cu un catel de usturoi! Aaahhh, perfection!