Friptura Picanta De Porc La Cuptor
articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
-1,5 kg de carne de porc
-sare, piper
-pasta de chili
- 3 catei de usturoi
-o ceapa
- o bucata de carnati afumati si cateva spaghete
Mod de preparare:
Bucata de carne o saram si piperam. O prajim intr-o tigaie bine incinsa pana se rumeneste. Apoi o ungem bine cu pasta de chili si o punem intr-o tava alaturi de cativa catei de usturoi, o ceapa si cateva bucati de carnati strapunsi de spaghete si cu putina apa.Gustul carnatului afumat se va raspandi in sosul format si iii va da un gust tare bun: afumatura si iute. Minunat!!! Mie imi place tare mult.Bagam tava la cuptor cca 1 ora , o ora jumate. In acest timp avem grija sa mai intoarcem carnea.
Se poate servi alaturi de orice garnitura vreti. Eu am ales spaghetele.
Pofta Buna!!!
Va imbratisez cu mare drag!
Lili