contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Friptura Inabusita De Porc Cu Ceapa Si Rozmarin

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

012

Cred ca deja v-am obisnuit cu retetele mele simple! :)
Uneori nici nu imi mai vine sa le pun pe blog, dar apoi ma gandesc ca e pacat de ele. Chiar de sunt dezarmant de simple si unele nici nu arata cine-stie-ce, gustul le face extrem de pretioase!
Ingrediente 
aprox 500 gr ceafa de porc (dar puteti folosi orice fel de carne de porc)
2 cepe mari
3 catei de usturoi
100 ml vin alb
aprox 250 ml apa
2 crengute proaspete de rozmarin
sare si piper
007

Am condimentat bucata de carne - am avut si noroc de carne de porc de casa.
Am tocat ceapa inele si am imprastiat-o intr-un vas de yena (care are si capac). Am pus carnea peste patul de ceapa, am adaugat usturoiul, rozmarinul si am turnat langa vinul si apa.
Am acoperit vasul  si l-am dat la cuptor, la foc mic, cam o ora jumatate.
L-am servit cu pireu pentru a putea incorpora tot sosul delicios din vas!
010 

Pofta buna!