Friptura In Sos Dulce Acrisor
articol scris de Ramona-Monica blog hypnosecakes.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 4 bucati carne de porc (ca in imaginea de mai jos)
- 1 lingurita mustar
- 1 lingura ketchup
- 50 gr unt
- o ceapa potrivit de mare
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita zahar
- sare, piper
- 3 cani de apa
Mod de preparare:
Se topeste untul, se apauga ceapa si usturoiul tocate marunt, iar cand acestea incep sa sfaraie se pune carnea si se prajeste foarte putin, dupa care ce adauga apa. Se fierbe circa 10 minute, dupa care se adauga si restul ingredientelor si apa daca mai este nevoie. Se tine la foc potrivit pana cand carnea este bine facuta si a ramas doar in sosul obtinut din ingredientele adaugate. La sfarsit se poate adauga verdeata.
Se serveste cu cartofi fierti sau orez.
Filed under: Preparate din carne