Friptura Din Pulpe De Pui La Capac
articol scris de sandytza blog al3xandra-miches.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente -pentru 4 persoane
- 4 pulpe de pui intregi
- 1 lingura ulei
- 1 lingurita unt
- sare
- piper
- praf de usturoi
- 1 lingurita nucsoara
Preparare
Intr-o cratita larga se pune apa de jumatate apoi se pune capacul intors unde se vor aseza pulpele.
Pulpele se taie in doua si se sareaza si se pipereaza pe amblele parti.
Capacul se unge cu un pic de unt apoi se aseaza pulpele. Se pune o lingura de ulei apoi se presara peste pulpe praf de usturoi si nucsoara.
Se baga la cuptor la 180 grade timp de 45 -50 minute.
Se poate proba cu o furculita. Daca intra bine in carne este bine facuta.
Se poate servi cu o garnitura de pireu de cartofi cu morcovi.