Friptura Din Pulpe De Curcan

articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O reteta nu neparat de weekend , friptura din pulpe de curcan puteti sa o incercati oricand dar nu oriunde ci numai in bucatarie :).
Ingrediente:
- 2 pulpe intregi de curcan taiate fiecare in 2
- 100 ml vin alb
- 4-5 catei de usturoi
- 1 frunza de dafin
- cateva boabe de piper ( eu am scapat cam multe :))
- 1 lingurita otet
Punem intr-o punga toate ingredientele si lasam sa stea peste noapte la marinat in frigider.Apoi punem intr-un vas termorezistent putin ulei, adaugam pulpele, restul ingredientelor din punga si 1/2 de cana de apa .
Acoperim cu o folie si coacem o ora la foc potrivit. Luam folia jos si mai lasam aprox. 15 minute pana se rumenesc pulpele .
Servim cu garnitura de cartofi sau legume.
PP