contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Friptura De Vita Cu Sos De Rosii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


INGREDIENTE:
  • carne vita
  • 3, 4 linguri bulion
  • 100 gr suc rosii
  • 1 conserva de rosii decojite (de preferat cuburi)
  • sare, piper boabe, usturoi
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita otet
  • vin alb (un pahar mic)
  • 0 foaie mica de dafin

PREPARARE

Punem intr-un vas carnea de vita taiata cat mai subtire, o condimentam cu sare, piper, adaugam ulei de masline si o dam la cuptor la foc mic, intr-un vas cu capac pentru 1 ora, 1 ora si jumatate. Spre sfarsit cand s-a fragezit carnea adaugam un pahar mic de vin si mai lasam 10-15 min.

In alt vas, punem bulionul, sucul de rosii, conserva de rosii decojite, sarea, piperul boabe, foia de dafin, usturoiul taiat felii, zaharul si otetul si dam intr-un clocot la foc mic. Apoi adaugam carnea de vita si mai lasam 10-15 min sa fiarba la foc mic.



Si gata mancarea!

Sa aveti pofta!