Friptura De Rechin
Sursa Friptura de rechin
articol scris de anditudor.blogspot.c blog anditudor.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De cate ori aud cuvantul rechin imi zbarnaie in ureche melodia infricosatoare din filmul Falci :))
Carnea de rechin ( mancata in premiera) a fost o surpriza pt noi. Are consistenta carnii de porc, nici gustul nu e foarte departe si este extrem de satioasa.
3 ''cotlete'' de rechin, sare si piper dupa gust.
- se prajesc feliile de carne in putin ulei si unt, cam 4-5 minute pe fiecare parte.
Garnitura: sote de hribi si piure de cartofi
- am taiat hribii feliute (la robotul de bucatarie) si i-am prajit in putin ulei, unt si suc propriu. Sare si piper dupa gust, cand sucul lor s-a evaporat am pus putina smantana lichida sa formez un sos, am aromat cu patrunjel verde. Simplu si bun :)
Am servit feliile de rechin cu cate-o mini nuca de unt amestecat in prealabil cu patrunjel si zeama de lamaie si cele 2 garnituri de mai sus.