Friptura De Pui La Cuptor Ii
articol scris de Nonatrif blog nonatrif.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru o fripturica delicioasa, pe care si piticuta de Sarah, care este foarte pretentioasa (1 an si 7 luni), a mancat-o cu cea mai mare placere:
- 7 ciocanele de pui
- 1 morcov taiat rondele
- 1 ceapa taiata julien
- 1 ardei capia
- 1 rosie
- 4 catei usturoi
- o lingura de bulion dizolvata in 1/2 cana de apa
- sare
- piper
- cimbru
- ulei
Ciocanelele se spala bine, se curata de puf si se aseaza intr-un vas termorezistent. Se adauga deasupra legumele taiate, condimentele, se toarna putin ulei, aprox 2 linguri si apa cu bulionul. Se dau la cuptor o ora la 180 grade. Se scot deasupra ciocanele, se ung cu sosul format si se mai tin la cuptor 10 minute pentru a se rumeni.
Se servesc de minune cu piure si salata de sezon.Pofta mare!