Friptura De Porc Si Sos Dulce-acrisor
articol scris de pura_coriina blog cebucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O reteta inspirata de Yummy si modificata de mine. A devenit reteta mea preferata pentru friptura de carne de porc.
Ingrediente
400 grame carne de porc
faina
2 linguri sos de rosii
1 lingura zeama de lamaie
1 mar
ulei de masline
sare
piper
cimbru
foi de dafin
Am taiat carnea, am tavalit-o in faina si am prajit-o in ulei pana s-a rumenit pe ambele parti.
Am scos-o si am pus la calit ceapa impreuna cu marul taiat. Am calit, am scos marul si am adaugat carnea.
Am pus 2 cani de apa si am condimentat cu sare, piper si cimbru, am pus si 3 foi de dafin.
Separat jumatate din mar l-am pisat bine, am amestecat cu o lingura de zeama de lamaie si cu 2 linguri de sos de rosii. Am pus peste carne, am amestecat si am pus si cealalta jumatate de mar. Am lasat la fiert cca 30 de minute pana s-a lasat un sos mai consistent.
Ingrediente
400 grame carne de porc
faina
2 linguri sos de rosii
1 lingura zeama de lamaie
1 mar
ulei de masline
sare
piper
cimbru
foi de dafin
Am taiat carnea, am tavalit-o in faina si am prajit-o in ulei pana s-a rumenit pe ambele parti.
Am scos-o si am pus la calit ceapa impreuna cu marul taiat. Am calit, am scos marul si am adaugat carnea.
Am pus 2 cani de apa si am condimentat cu sare, piper si cimbru, am pus si 3 foi de dafin.
Separat jumatate din mar l-am pisat bine, am amestecat cu o lingura de zeama de lamaie si cu 2 linguri de sos de rosii. Am pus peste carne, am amestecat si am pus si cealalta jumatate de mar. Am lasat la fiert cca 30 de minute pana s-a lasat un sos mai consistent.