Friptura De Porc La Tava
Sursa Friptura de porc la tava
articol scris de claudiu89 blog ebucatar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Timp de preparare:
2 ore si 3 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
3kg spata de porc ( intr-o bucata)
mirodenii pt marinata ( tarhon,rozmarin,ceapa,usturoi)
ulei de masline
Sare
Piper
250ml bere
250ml supa de pui
Mod de preparare:
Bucata de carne o tavalim bine , bine prin marinata o saram, o piperam,o punem intr-o punga, o legam si o lasam la frigider cel putin 3-4h. Eu am pregatit-o seara si am lasat-o la macerat, pana a doua zi.
Punem putin ulei intr-o tigaie si prajim carnea pe toate partile pana-si formeaza crusta, apoi adaugam berea si supa, lasam sa dea cateva clocote, dupa care mutam friptura cu tot cu sos intr-o tava si dam la cuptor pentru 2 h.
Se lasa putin la racit, apoi se taie felii si se sesrveste.
Eu am servit fripura, alaturi de cartofi-aurii si ca decor ; flori din sfecla rosie.
Pofta buna!
Punem putin ulei intr-o tigaie si prajim carnea pe toate partile pana-si formeaza crusta, apoi adaugam berea si supa, lasam sa dea cateva clocote, dupa care mutam friptura cu tot cu sos intr-o tava si dam la cuptor pentru 2 h.
Se lasa putin la racit, apoi se taie felii si se sesrveste.
Eu am servit fripura, alaturi de cartofi-aurii si ca decor ; flori din sfecla rosie.
Pofta buna!