Friptura De Porc In Marinata De Mustar Cu Paste Si Masline
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Iata o reteta simpla si rapida, gata in jumatate de ora, ideala pentru dupa-amieze ocupate.
Ingrediente
cateva felii de carne de porc
3 lg de ulei
3 lg de otet
1 lg mustar
2 catei de usturoi
2 maini de masline
1 lingura busuioc
paste integrale
Pregatiti mai intai marinata pentru carne, amestecand uleiul, otetul si mustarul. Daca mai considerati ca este necesar mai puteti adauga putina sare.
Puneti carnea in marinata si lasati sa stea 5 minute.
Pana atunci puteti pune pastele la fiert, sa curatati si sa tocati usturoiul.
Prajiti carnea intr-o tigaie, avand grija cand o scoateti din marinata sa o lasati sa se scurga putin.
Cand s-au prajit toate feliile, adaugati n tigaie usturoiul, maslinele, restul de marinata si busuiocul si dati in clocot. Daca mai e nevoie mai puteti adauga putina apa sa aveti mai mult sos. Sosul astfel obtinut il turnati peste paste si amestecati bine.