Friptura De Porc Cu Sos De Rosii La Cuptor
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
O mancare consistenta, care va satisface pe deplin papilele gustative.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 700 gr carne de porc (taiata ca pt snitele)
- 2 rosii proapete
- 200 ml suc de rosii (am mixat rosii din conserva)
- 4-5 catei de usturoi
- 100 ml ulei
-3-4 frunze de busuioc(din productie proprie)
- sare, piper, peperoncino, cimbru
Plan de lucru:
- Curatam si decojim rosiile proaspete, apoi le transformam in suc impreuna cu rosiile consevate (poza 2). Adaugam carnea in tava, peste care presaram usturoiul, cimbru, sare, peperoncino (poza 3). Adaugam sucul de rosii si presaram cateva frunze de busuioc (poza4)
- Servim alaturi de un piure buuun (poza 5), sau cu garnitura de legume (poza6)
Timp de preparare: 50 minute
Pret: 4 lei/portie fara garnitura (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A5. Preparate din porc&vita