Friptura De Porc Cu Mustar
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
Pulpa de porc
1 ardei iute
200 ml vin alb
100 ml smantana
2 linguri mustar dulce
2 linguri unt
ulei de masline
sare, piper.
Mod de preparare:
Carnea se taie feliute se asezoneaza cu sare si piper, se presara pe fiecare parte putin zahar tos. Intr-o tigaie se topeste untul cu putin ulei de masline peste care se pune carnea si se lasa sa se caramelizeze putin pe ambele parti. Se scoate carnea pe un platou iar in tigaie se adauga vinul , mustarul, smantana si ardeiul taiat felii lungi. Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa , se potriveste de sare iar la final se pune carnea inapoi si se lasa sa se patrunda la foc mic.
Se seveste cu piure sau cartofi natur.
Pofta buna!