Friptura De Porc Cu Ciuperci
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente (4 pers.):
4 muschiuri de porc bine batute
4 lingurite de faina
O lingurita salvie
2 linguri ulei
3 linguri unt
O ceapa taiata marunt
200g ciuperci feliate
3 lingurite cherry
200ml smantana
Mod de pregatire:
Amestecati faina cu salvia, asezonati si dati feliile de porc prin aceasta compozitie.
Incalziti o tigaie cu o lingura de ulei si untul. Prajiti porcul pe toate partile pana devine auriu. Luati de pe foc si tineti la cald.
Intr-o tigaie incalziti restul de ulei si prajiti un minut ceapa. Adaugati ciupercile pentru 3 minute. Adaugati cherry-ul si lasati sa dea in clocot. Puneti smantana, amestecati putin, apoi feliile de carne si lasati pentru 5 minute la foc mic.