Friptura De Miel
Sursa Friptura de miel
articol scris de susu blog wwwsimona-susu.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1 pulpa de miel
cateva fire de ceapa verde
usturoi verde
usturoi uscat
cimbru romanesc
1-2 linguri pasta de tomate
2 cani de vin rosu
vegeta
piper proaspat macinat
curry
boia
condimente pentru miel
ulei de masline
oregano
Pulpa se cresteaza si se impaneaza cu usturoi. Se face un amestec din ulei, vin , condimente si se maseaza carnea dupa care se pune intr-o punga speciala impreuna cu baitul, usturoiul zdrobit cu lama unui cutin, ceapa si usturoiul verde taiate potrivit, cimbru, si se leaga punga, si se lasa la marinat in frigider pana a doua zi. Se da apoi la cuptor cu tot cu zeama si putina apa cat s-o acopere pe jumatate si spre sfarsit se amesteca sosul cu pasta de rosii. Se stropeste mereu carnea cu soul format in tava.