Friptura De Miel La Cuptor

articol scris de Felis blog dumitrufelicia.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Aceasta este friptura de miel pe care am facut-o de Paste si pe care abia acum am reusit sa o postez!!...
Cum in prima zi de Paste am fost la iarba verde si am facut gratare, aceasta friptura am facut-o in a doua zi... dar cat am fost plecati, carnea de miel a stat la... marinat...
Deci... am spalat bine carnea si am pus-o intr-o cratita cu
- vin,
- apa,
- ceapa taiata felii,
- usturoi
- piper
- sare
- rozmarin
- oregano
- cimbru
Am acoperit cratita cu folie alimentara si am dat la frigider pentru 24 ore. Asa arata cand am scos-o de la frigider.
Cu ingredintele din poza de mai jos (vin, ulei de masline, condimente de miel, cimbru, rozmarin, oregano, piper macinat, sare), am uns carnea scoasa si scursa bine de zeama in care a stat la marinat si am impanat-o cu usturoi (am bagat in crestaturi mici bucati de usturoi)