Friptura De Miel Cu Rosii La Cuptor
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dupa cum probabil stiti, imi place foarte tare carnea de miel, si de aceea mancam destul de des. Mielul nu ne lipseste din congelator... si nu miel d-ala din comert, ci miel curat de la tara!
Ingrediente:
Ingrediente:
4 bucati coasta de miel
1
bucata gat miel
1
lingurita rasa sare de mare
1
lingurita rasa cimbru
1
lingurita rasa piper negru boabe
1
lingurita rasa piper rosu boabe
8 catei
de usturoi
200 ml
vin alb
200 ml
apa
4 rosii
coapte
ulei de
masline
Carne
de miel am condimentat-o cu sare, cimbru si piperul boabe.
Am pus carnea intr-o
tava stropita putin cu ulei,
apoi am adaugat rosiile tocate marunt, cateii de
usturoiu taiati bucati marisoare.
Am adaugat vinul si apa,
si am dat la cuptorul
preincalzit cca 2 ore, la foc potrivit, intorcand bucatile de carne din cand in
cand.
Am
servit alaturi de mamaliguta calda.
O
bunatate!!