Friptură De Curcan
Sursa Friptură de curcan
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
o pulpă de curcan, 3 căţei de usturoi, 3 linguri de ulei, o ceaşcă de apă, o jumătate de ceaşcă de vin, sare, piper, boia.
o pulpă de curcan, 3 căţei de usturoi, 3 linguri de ulei, o ceaşcă de apă, o jumătate de ceaşcă de vin, sare, piper, boia.
Mod de preparare:
Se spală pulpa de curcan, se condimentează cu sare, piper, boia şi se pune într-o tavă.
Usturoiul se curăţă şi
se taie bucăţi mari.
Carnea se crestează din loc în loc şi se introduc bucăţile de usturoi.
În tavă se toarnă apa, uleiul, vinul şi se dă la cuptor, la foc potrivit până carnea se înmoaie, stropindu-o din când în când cu sosul din tavă.
Dacă e necesar se mai adaugă apă şi foarte puţin ulei.
Se feliază şi se serveşte caldă cu piure de cartofi şi salată.
Poftă bună!