Friptura Cu Pastai Verzi Si Brie

articol scris de wineandknives blog wineandknives.blogspot.com
ok, stiu ca nu arata foarte bine dar la ora aia nici eu nu mai vedeam foarte bine.... deja trecusem la a doua sticla de vin.
friptura e simpla. zdrobeste un catel de usturoi, rosmarin, piper si sare si apoi unge carnea. incinge tigaia fara ulei si pune carnea unsa. intoarce numai cand e aurie.
pastaile, daca le iei din conserva cum am facut eu, le incalzesti in apa fiarta cu sare, le scurgi in strecuratoare. rupe bucati de brie/camembert si arunca-le peste pastai. pune si un gat de ulei de masline si sare. amesteca usor cu o paleta.
daca gasesti pastai crude, arunca-le in apa fiarta si sarata si tine-le 10 minute. e important ca apa sa fie sarata sa nu se piarda culoarea de verde proaspat.
va spun, combinatia de pastai cu branza moale e nemaipomenita. incercati si voi ca-i simplu.