Friptura Aromata De Pui
Sursa Friptura aromata de pui

articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
10 pulpe de pui
1 pahar de vin alb sec
100 ml ulei de masline
3 linguri de mustar cu hrean
cimbru
boia de ardei iute afumata
1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
sare si piper
Cum procedam:
Spalam carnea,o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore.
O asezam apoi intr-o tava,turnam uleiul si vinul,presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.
Dupa ce carnea s-a rumenit frumos,scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb si Salata Coleslaw .:)
Pofta buna !