contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fripstura Cu Usturoi Si Sos De Rosii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga







Friptura cu usturoi si sos de rosii
Ingrediente:
1 bucata intreaga de porc
1 capatana de usturoi
1 pahar de vin rosu de tara
1 pahar supa de carne
Ulei de masline
Condimente (cimbru, paprika, curry, piper, vegeta etc)
Sos de soia
Pasta de rosii
Mod de preparare:
Se ia bucata de carne si se maseaza bine cu putin ulei, sos de soia si condimente, se cresteaza din loc in loc si se introduce cate un catel de usturoi. Se introduce intr-o punga pentru copt impreuna cu vinul si se tine la frigider pana a doua zi cand se pregateste. Punem carnea in tava impreuna cu sosul format, dam la cuptor impreuna cu supa de carne incalzita si acoperim cu folie de aluminiu. Dupa 40 de minute inlaturam folia si adaugam pasta de rosii. Lasam pana se rumeneste frumos deasupra si ungem din cand in cand friptura cu sosul din tava.

Articol recomandat de wwwsimona-susu.blogspot.com