Frigărui
Sursa Frigărui
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Scriu pe fuga: a inceput (brr) scoala, eu inca sunt in perioada aceea de acomodare... si mereu pe fuga, nimic nu se poate face in tihna...
Am avut comanda de frigarui, intr-o zi; ce sa fac, pot comenta? Nu de alta, si eu mananc cu placere :)
Am folosit: 2 cepe,
10 ciuperci,
1 piept de pui,
1 ardei gras rosu,
1 ardei gras galben,
150 g piept de porc afumat.
Mai intai am taiat carnea de pui cubulete, pe care le-am pus intr-o punga impreuna cu 1 lingura ulei, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingura miere, 1 lingurita de mustar, sare, piper, busuioc (dupa gust). Am scuturat zdravan punga, inchisa ermetic, si am lasat carnea la rece o jumatate de ora.
Intre timp am taiat ciupercile, curatate, bucati potrivite, am taiat ardeii, ceapa si pieptul afumat.
Am pus ingredientele pe bete de frigarui, alternandu-le (dupa cum mi-a venit). Am fript frigaruile (pe toate partile, pana s-a facut carnea de pui) pe grill-ul incins, uns cu putin ulei.
Fu bataie ;)