FrigĂrui
Sursa FRIGĂRUI
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De obicei se fac în aer liber, dar sunt la fel de bune și preparate pe grătarul din bucătărie. Ideea este să ai cât mai multe culori pe țepușă.
Ce îţi trebuie pentru 8 porţii – poza 1:
- un piept de pui dezosat
- 2 roșii
- 250 gr de ciuperci
- un ardei gras verde, un ardei gras roșu
- o ceapă mare
- condimente (sare, piper, delikat, boia)
Plan de lucru:
- tăiem și condimentăm carnea, ardeiul gras, roșiile și ceapa. Curățăm ciupercile (poza 2)
- le înșirăm pe țepușe (poza 3)
- le punem pe grătar (poza 4)
- poftă bună (pozele 5 și 6)
Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 1,5 lei/ porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: A. Mancaruri