Frigarui Din Piept De Pui Marinat In Iaurt, Cu Legume
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In ultima perioada nu prea mai gatesc decat chestii foarte rapide. Una dintre aceste preparate sunt aceste frigarui... rapide si gustoase, care merg si pe gratarul cu carbuni si pe cel de aragaz, cum a fost cazul meu. Pregatirea frigaruilor necesita premeditare, marinarea lor durand cel putin 12 ore, in cazul meu 24.
Ingrediente:
1 piept de pui mare
200 g iaurt natural 3,5%
1 lingurita usturoi granule
2 lingurita sos Worcestershire
1 lingurita sare
1 praf de piper
2 lingurite ulei de masline
½ lingurita boia dulce
rosii
ardei gras verde
ardei gras rosu
ciuperci
ceapa alba
Pieptul de pui l-am taiat cubulete potrivit de mari si l-am pus la marinat intr-un amestec facut din iaurt, usturoi granulat, sos Worcestershire, sare, piper, ulei de masline si boia dulce. Am dat la frigider pentru 24 ore.
Dupa timpul de marinare am format frigaruile alternand bucatile de piept cu legumele, dupa cum doreste fiecare.
Frigaruile formate le-am pus pe gratar si le-am lasat pana s-au rumenit frumos, fara a se arde.
Noi am servit frigaruile cu o salata asortata mare!
Pofta buna!