contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Frigarui De Pui Marinat In Iaurt

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

La Provocarea secreta de luna aceasta , gazduita de Simona , mi-a revenit chiar blogul Simonei.Dupa ce l-am rasfoit, nu ma hotaram intre o reteta dulce sau sarata, am ales pana la urma o reteta de frigarui de pui, care merita incercata si repetata.
INGREDIENTE:
-un piept de pui ,are fara piele si os, sau 4 pulpe dezosate si fara piele (eu asta am folosit)
ptr.marinada:
-200 g iaurt
-o lingurita de praf de usturoi sau usturoi granule
-o lingura de sos Worchester
-sare, piper dupa gust
-o lingura ulei
-1/2 lingurita boia dulce
-2 rosii
-un ardei gras
-1/2 de dovlecel
-2 cepe
MOD DE PREPARARE:
1.Taiati carnea de pui cuburi cam de aceeasi dimensiune
2.Intr-un bol, amestecati ingredientele pentru marinada, adaugati apoi bucatele de carne, amestecati bine, sa se imbrace fiecare in sos, acoperiti cu folie de plastic si dati la rece , pentru cel putin 2 ore.Ideal este de seara pana a doua zi.

3.Taiati legumele la dimensiuni asemanatoare bucatilor de carne, apoi formati frigaruile, alternand legumele cu carnea.Daca a mai ramas marinada in bol, folositi-o la uns frigaruile, cu ajutorul unei pensule.
4.Frigeti frigaruile pe gratar,rotindu-le din cand in cand, pana ce carnea e patrunsa

Pofta buna !