Frigarui De Pui Cu Ananas
articol scris de Fraiche Bistro blog fraiche-bistro.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
As putea spune ca este o reteta banala, dar ceea ce da o aroma deosebita acestor frigarui este sosul ce contine mai multe ingrediente. Va las sa descoperiti mai jos cum se pregatesc frigaruile de pui cu ananas.
Pentru aceasta reteta ai nevoie de:
- 4 piepti de pui;
- o jumatate de ananas;
- 1 ceasca de ketchup;
- 1/4 cana sos de soia;
- 1/4 ceasca miere;
- lingurita mustar galben;
- 1/4 ceasca zahar brun;
- 2 catei de usturoi tocati;
- sucul de la un sfert de lamaie;
- sare, piper, ulei masline;
Pregateste sosul astfel: amesteca ketchup-ul, sosul de soia, mierea, mustarul, zaharul brun, usturoiul tocat si sucul de lamaie intr-o tigaie mica. Lasa-le la foc mic timp de 20 minute.
Taie pieptii de pui si ananasul in cuburi. Infige cuburile alternativ pe betele de frigarui. Unge frigaruile cu ulei de masline, presara sare si piper dupa gust si pune-le pe gratar (daca nu ai posibilitatea sa pregatesti gratarul afara, poti utiliza o tigaie cu gratar). Gateste-le pe fiecare parte, pana cand puiul este facut.
Serveste frigaruile de pui cu ananas cu sosul pregatit anterior.
Pofta buna!