Frigarui De Curcan
Sursa frigarui de curcan
articol scris de wineandknives blog wineandknives.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
ceapa, carne, dovlecel, vanata si ceapa carne, dovlecel, vanata .... te-ai prins cum merge treaba pentru niste frigarui meseriase. cele de-aseara cu carne de curcan.
carnea a iesit superfrageda, si zemoasa - am folosit pulpa dezosata. vinetele s-au cam uscat asa ca data viitoare nu le mai includ in combinatie. ceapa, dovlecelul si ardeii sunt geniale facutea asa.
am condimentat totul cu sare si cu un amestec de condimente japonez numit togarashi - chili, ghimbir măcinat, piper sichuan, seminţe de susan negru, seminţe de susan, alge şi coajă de portocală- de la magazinul de mirodenii.
amestecul de mirodenii e picant asa ca ar fi bine sa ai alaturi un vin alb sec, usor si bine racit. pofta buna.