Frigarui Aperitiv 1
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Zilele trecute a trecut o prietena pe la mine si ca sa avem ceva de gustat in timp ce povestim, am testat ceva aperitive rapide, care s-ar putea sa le repet si de sarbatori. Am mers pe principiu, fara asezat la masa ca sa mananci cu furfulita si cutitul, ci in fotoliu si servit gen bufet. De aceea am facut doua aperitive frigarui. Adica pe scobitoare se insiruie ce ne dorim si ce avem prin casa. Iata prima reteta. Urmeaza si Frigarui aperitiv 2.
Mod de preparare:
Eu am folosit un salam olandez gata feliat. Rosiile cherry se taie pe jumatate. Branza, eu am folosit acum feta, se taie in cuburi potrivite. Se aleg cateva frunze mari de patrunjel. Salamul l-am indoit si am prins intre capetele lui felia de branza si jumatatea de cherry si le-am prins cu o scobitoare. Dar mai explicite sunt imaginile.