Frigari Mixte Cu Legume, Pui Si Carnaciori
articol scris de Nonatrif blog nonatrif.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De curand am descoperit o combinatie foarte reusita, in care rolul principal l-a jucat ceapa, dovleacul si carnaciorii.
Vom avea nevoie de:
- bete pentru frigarui
- carnati cabanosi
- dovlecei subtiri
- rosii
- ardei gras
- ceapa alba mica
- piept de pui/pulpa de porc
- catei de usturoi
- condimente pentru carne: sare, piper, cimbru, boia
Legumele se taie la o grosime medie, luam in considerare sa pastram cam acelasi diamentru ca si al bucatilor de carne. Din ceapa luam bucati mai mari, nu desfacem in foi.
Un lucru demn de incercat este sa impanam inainte cu usturoi pieptul de pui sau chiar sa punem catei de usutoi necojiti infipti pe betele de frigarui. veti fi surprinsi placut de aroma rezultata.
Pofta mare si spor la cat mai multe combinatii de frigarui!