Friganele Duble
Sursa FRIGANELE DUBLE
articol scris de valentinaghidculinar blog valentinaghidculinar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1-2 oua
8 felii de paine
branza de vaci
1 leg marar
cateva linguri smantana
cateva linguri iaurt
sare,piper,cimbru,tarhon,busuioc(ce aveti totusi prin camara)
2.2 oua
8 felii de paine
4 rondele de rosie
sare,piper,cimbru,tarhon,busuioc(ce aveti la indemana)
felii de branza si felii de cascaval.
Mod de preparare:
1.Ouale se bat bine cu sare si condimente.
Separat ungem 4 felii de paine cu pasta de branza de vaci, iar celelalte 4 se aseaza peste feliile unse.
Luati o buc de folie si asezati un sandwich si o impaturiti.Cu sucitorul apasati pe ambele parti astfel incat cele doua felii de paine sa se lipeasca.Daca nu aveti sucitorul la indemana acelasi lucru il puteti face cu palma.
Dupa ce sunt gata le dati prin ou si apoi le puneti in uleiul incins si le prajiti pe ambele parti.
Le scoateti pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei si astfel este gata un aperitiv extraordinar pentru micul dejun,si nu numai.
2.Ouale se bat bine cu sare si condimente.
Separat pe cele 4 felii de paine se aseaza feliile de branza si feliile de cascaval si o rondea de rosie ,iar celelalte 4 se aseaza peste feliile "ocupate" deja,apoi procedati ca la varianta 1.
Dupa ce sunt gata le dati prin ou si apoi le puneti in uleiul incins si le prajiti pe ambele parti.Le scoateti tot pe hartie absorbanta si sunt un aperitiv extraordinar pentru micul dejun,si nu numai.
Separat ungem 4 felii de paine cu pasta de branza de vaci, iar celelalte 4 se aseaza peste feliile unse.
Luati o buc de folie si asezati un sandwich si o impaturiti.Cu sucitorul apasati pe ambele parti astfel incat cele doua felii de paine sa se lipeasca.Daca nu aveti sucitorul la indemana acelasi lucru il puteti face cu palma.
Dupa ce sunt gata le dati prin ou si apoi le puneti in uleiul incins si le prajiti pe ambele parti.
Le scoateti pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei si astfel este gata un aperitiv extraordinar pentru micul dejun,si nu numai.
2.Ouale se bat bine cu sare si condimente.
Separat pe cele 4 felii de paine se aseaza feliile de branza si feliile de cascaval si o rondea de rosie ,iar celelalte 4 se aseaza peste feliile "ocupate" deja,apoi procedati ca la varianta 1.
Dupa ce sunt gata le dati prin ou si apoi le puneti in uleiul incins si le prajiti pe ambele parti.Le scoateti tot pe hartie absorbanta si sunt un aperitiv extraordinar pentru micul dejun,si nu numai.