French Toast Cu Piersici
Sursa French Toast cu Piersici
articol scris de Winter blog emablog-ema.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Iubesc reteta acesta: e usoara si ca modalitate de preparare si ca gust. Data trecuta am facut-o cu mere, dar acum .... cand sa pornesc la treaba am descoperit ca nu am mere. Asa ca le-am inlocuit cu piersici.
Ingrediente: 4 felii de paine toast, 4 oua, o cana si jumatate de lapte, zahar, coaja rasa de lamaie, felii de piersici, unt, vanilie.
Am prajit feliile de paine. Dupa ce s-au racit, pentru ca nu incapeau in vas, le-am rupt bucatele. Am amestecat laptele, ouale, zaharul, vanilia si coaja rasa de lamaie. Am turnat totul peste painea bucatele. Am lasat compozitia asa: painea va absorbi tot laptele cu ou. Am calit in unt, cu putin zahar ca sa se caramelizeze, feliile de piersici. Dupa ce s-au racit, le-am aseza frumos, una langa alta, peste paine. Tot amestecul a stat la frigider pana a doua zi dimineata.
Am copt minunatia 1 ora la 175 grade C (350 grade F).
Am lasat-o sa se racesca. Eu, tati si copilita am mancat-o in 5 minute. Pe toata!
Ingrediente: 4 felii de paine toast, 4 oua, o cana si jumatate de lapte, zahar, coaja rasa de lamaie, felii de piersici, unt, vanilie.
Am prajit feliile de paine. Dupa ce s-au racit, pentru ca nu incapeau in vas, le-am rupt bucatele. Am amestecat laptele, ouale, zaharul, vanilia si coaja rasa de lamaie. Am turnat totul peste painea bucatele. Am lasat compozitia asa: painea va absorbi tot laptele cu ou. Am calit in unt, cu putin zahar ca sa se caramelizeze, feliile de piersici. Dupa ce s-au racit, le-am aseza frumos, una langa alta, peste paine. Tot amestecul a stat la frigider pana a doua zi dimineata.
Am copt minunatia 1 ora la 175 grade C (350 grade F).
Am lasat-o sa se racesca. Eu, tati si copilita am mancat-o in 5 minute. Pe toata!