Foietaj Cu Rosii, Cremvursti, Cascaval
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
O idee de ca mic dejun sau amtreu. Sunt rapide si fara pretenti, cu ce avem la momentul respectiv in frigider. Putin "aranjate", merg si pentru un aperitiv mai pretentios.
Pregătirea:
Se intainde aluatul si se imparte in 6-8 patrate sau in cercuri. Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt si se aseaza bucatile de foietaj. Se ung in centru cu muştar, se presara cascaval ras. Se adauga resturi de carnati sau cremvursti ramasi prin frigider. Deasupra putina pasta de tomate, masline fara samburi tocate mare, si deasupra rosiile feliate cam de 8-10 mm. Se condimenteaza, se presara cimbru si rozmarin, uscat sau proaspat, de care aveti. Se stropesc cu ulei de masline, oţet balsamic (optional), iar pe margini se dau cu ou batut, intins cu o pensula. Se coace cam 25 de minute in cuptorul incins deja. Pofta Buna!