Foietaj Cu Pesto Si Rosii
articol scris de poppy-planet.blogspo blog poppy-planet.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta aceasta am preluat-o de pe un blog pe care il urmaresc cu mare placere, Amuse bouche. Nu am facut modificari, am adaugat doar putin parmezan.
Este, in opinia mea, un aperitiv perfect!
Am folosit:
- aluat foietaj
- 4 rosii (nu va uitati la poza :) )
- pesto
- parmezan ras
- busuioc
Daca aveti busuioc proaspat, cu ata mai bine. Eu tocmai cumparasem un buchet de la magazin, care arata superb, insa cum am ajuns acasa s-a pleostit foarte urat. L-am pus la uscat si am folosit busuioc din borcanel :)
Se taie aluatul in dreptunghiuri. Mie mi-au iesit 8 bucati.
Se "ung" cu pesto.
Se aseaza felii de rosii peste.
Se presara parmezan ras si busuioc.
Se dau la cuptor, 180 grade pentru circa 20 de minute.
Sunt extraordinar de crocante si delicioase, iar rosiile merg de minune cu busuioc si pesto.