contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Foietaj Aperitiv

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


FOIETAJ APERITIV
Ingrediente:

  • 250 g foietaj
  • 1 ou batut usor
  • 2 linguri Pesto
  • 6 rosii, taiate felii(sa nu fie foarte mari)
  • sare, piper
  • thymian proaspat, pentru servit(optional)

Foaia de foietaj(30 cm x 25 cm) se taie in jumate si apoi fiecare jumatate in trei(sa rezulte in final 6 bucati). Se formeaza o margine la fiecare bucata in parte care apoi se cresteaza usor cu cutitul.

Se ung apoi marginile cu oul usor batut.
Mijlocul bucatii de foietaj se unge cu Pesto,
si apoi se aseaza felii de rosii(marginea nu se acopera). Se condimenteaza cu sare si piper.
Se coace la 200 grade, in cuptorul preincalzit, 15-20 minute, in functie de cuptorul fiecaruia.
Se servesc calde, cu thymian deasupra.


Articol recomandat de carmenhoffmann.blogspot.com